ПРИВЕТСТВИЕ КЪМ НАШИТЕ ДЕЦА И БЪЛГАРСКИТЕ УЧИТЕЛИ ОТ ДУХОВНИЯ СЪВЕТ ПРИ ПРАВОСЛАВЕН ХРАМ “СВЕТА БЛАЖЕННА СТАРИЦА МАТРОНА МОСКОВСКА“

, , Коментарите са изключени за ПРИВЕТСТВИЕ КЪМ НАШИТЕ ДЕЦА И БЪЛГАРСКИТЕ УЧИТЕЛИ ОТ ДУХОВНИЯ СЪВЕТ ПРИ ПРАВОСЛАВЕН ХРАМ “СВЕТА БЛАЖЕННА СТАРИЦА МАТРОНА МОСКОВСКА“


 

В ПЪРВИЯ УЧЕБЕН ДЕН!

Днес българското училище отново отваря своите врати, за да посрещне децата на съвременна България.

Въпреки многото трудности пред които то е изправено днес.

15 Септември е дата изпълнена с огромен смисъл както за децата ни, така и за цялото учителство, което преподава знание на поколения българи и българки.

В мигове като този ние християните сме призовани да подкрепяме нашите деца, и техните учители с молитва отправена към всеподателя Бог.

„Господи Вседържителю, който благославяш всяка наша дейност и труд, дай просветление на нашите деца, сила на техните наставници и учители, за да преуспяват в благодатното поприще на науката. И нека според Твоята помощ и сила, да получат благодатта на Светия Дух, та осенени от Него да послужат чрез своите знания и умения достойно на нашия народ и Твоята Света Църква. Амин!

Настоятелството при храм „Света блажена старица Матрона Московска“ отправя благопожелания за благословена и благодатна учебна година на децата и учителите в град Пловдив и България!

 

НА ДОБЪР ЧАС МИЛИ ДЕЦА!

БЛАГОСЛОВЕННА ГОДИНА СКЪПИ БЪЛГАРСКИ УЧИТЕЛИ!