Отец Радослав подари на сираци коледно тържество и много любов

, , Коментарите са изключени за Отец Радослав подари на сираци коледно тържество и много любов

За благотворителността си през цялата година отец Радослав получи специална грамота и награда

В навечерието на един от най-големите християнски празници отец Радослав Паскалев и негови последователи зарадваха децата от приюта „Майка Тереза“ и Центъра за настаняване от семеен тип „Детска къща“ с коледно тържество. Отец Радослав служи в храма „Света Матрона Московска“ и помага на сираците не само на празниците. Мисията на свещеника през всички години на духовната му служба е грижата за социално слабите и децата без родители.
В днешния специален ден отец Радослав и социалния патронаж към храма „Света Матрона Московска“ за пореден път отвориха сърцата  си, за да дарят топлина и надежда на децата без родители.

За благотворителността си през цялата година отец Радослав получи специална грамота и награда от Недка Василева-Петрова, директор на КСУДС. Глинената къща, която символизира надеждата на децата, че ще намерят семейство беше приета от свещеника с голяма любов.
Децата посрещнаха Дядо Коледа с грейнали очи и нескрити усмивки. Те поздравиха добрия старец с богата музикално-артистична програма.

Акцентът в нея беше част от театрална пиеса, а децата без родители показаха забележителни актьорски способности.

Тържеството продължи с игри, танци и почерпка с различни вкусотии.

Накрая както повелява традицията Дядо Коледа зарадва възпитаниците на социалните домове с много подаръци.